Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
🕗 PO - PÁ 7:30 - 16:00 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
27.08.2021
Sleva až 30% na vybrané kamery
Od 1.9.2021 jsem připravili výrazné slevy na některé skladové kamery ESCAM, u kterých budeme přecházet postupně na novější typy. Kamery naleznete opět... číst celé
22.07.2021
Naskladnění ESCAM | poděkování všem
Konečně jsem se dočkali další (dlouho očekávané) zásilky kamer a komponent značky ESCAM. Omlouváme se všem, kteří čekali nekonečné 2 měsíce na vyříze... číst celé
02.07.2021
Celkové zpoždění dodávek a dostupnosti
Vážení zákazníci, jistě jste zaregistrovali celkové problémy s dopravou a výrobou určitých součástek, komponent či celých zařízení. I my se s touto n... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Za naši kvalitu mluví hodnocení našich zákazníků


Zboží přehledné, překvapila mě rychlost dodání čínských kamer a jejich kvalita. Snad až na absenci češtiny u některých produktů, ale s tím se člověk smíří. Pořád lepší než kupovat na Ali.
Martin


Zboží skladem neměli, ale přesto nabídli vhodnou alternativu. Možná dobře že tak. Otočné kamery Escam super, mohu jen doporučit i díky onvifu
Luboš


Zbozi objednano v pondeli, doruceno az ve stredu. Ale chapu ze za dopravce obchod nemuze. Alespon ze PPL byla zadarmo
Jaruška


Dají se vykomunikovat zajímavé cenové podmínky. Za mě dobrý a díky za technickou pomoc při oživování
Štefan

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti DDQ CZ s.r.o., se sídlem Most, ul. Ke Koupališti 1257/4, okres Most, PSČ 434 01, IČ 28744161, zapsaná u Krajského soudu v Ústí nad Labem v oddíle C, vložce 14871 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Proč nakoupit právě u nás?

Zboží si můžete vyzkoušet a prohlédnout v některé z našich prodejen.

Rádi Vám poradíme nebo objednané zboží přednastavíme dle Vašich potřeb.

Zásilky posílame několikrát denně.

Spokojenost našich klientů je na prvním místě.

Kamerové a zabezpečovací systémy, chytrá domácnost, anticovid sortiment a mnoho dalšího jen na ddq.cz

Na našem e-shopu najdete veškerý sortiment pro chytrou, moderní a hlavně bezpečnou domácnost. Od roku 2020 jsme zareagovali na aktuální situaci a nabízíme profesionální anticovid sortiment, který obsahuje dezinfekční stojany, bezdotykové profesionální terminály nebo sety pro počítání lidí. Zařízení si u nás můžete nejen koupit, ale také pronajmout.

Nevíte jaké zboží přesně vybrat? Zavolejte nám nebo navštivte kamenné pobočky v Chomutově nebo Mostě.

Platit můžete kartami   Doprava zdarma již od 3.000 Kč
2020 DDQ CZ s.r.o. ©
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz