Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
🕗 PO - PÁ 8:00 - 16:30 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
30.07.2020
Inteligentní funkce DAHUA (AI)
Nové AI analytické NVR Díky novému analytickému AI NVR (AI = Artificial Intelligence = umělá inteligence) od výrobce Dahua, jsou funkce Face Recognit... číst celé
27.07.2020
SLEVA na vybrané produkty řady IMOU
Nově jsme pro Vás zlevnili některé typy autonomních kamer od společnosti DAHUA řady IMOU. Tyto kamery vynikají poměrem cena / výkon / snadná instalace... číst celé
08.07.2020
SLEVA + naskladnění terminálů LONGSE
Zaplnili jsme sklad terminály LONGSE, které nejen že měří teplotu s přesností 0,3°C, ale lze je také využít jako plnohodnotný vstupní systém s funkcí ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti DDQ CZ s.r.o., se sídlem Most, ul. Ke Koupališti 1257/4, okres Most, PSČ 434 01, IČ 28744161, zapsaná u Krajského soudu v Ústí nad Labem v oddíle C, vložce 14871 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Fakturační údaje
  • DDQ CZ s.r.o.
  • Ke Koupališti 1257/4
  • Most | PSČ 434 01
  • IČ 28744161 | DIČ CZ28744161
Kamenná prodejna
  • Bezručova 4218
  • Chomutov | PSČ 430 03
  • (vedle Intersportu)
  • 5 parkovacích míst + ♿️
Rychlé Kontakty
DDQ GURU
🕗 PO - PÁ 8:00 - 16:30 hod.
2020 DDQ CZ s.r.o. ©
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz